巧克力

disconnected
主题工具

[本能] The Sore Feet Song - Ally Kerr (( 溫柔的歌 ))

蟲師OP
廣受好評的動畫
音樂一樣很棒! /拇指

銀古先生和他漫長的旅程
還有那些迷人的故事

就算獨自旅行著 但也不寂寞的吧 /笑

歌詞:

I walked ten thousand miles, ten thousand miles to see you.
And ever gasp to breath, I grabbed it just to find you.
I climbed up every hill to get to you.
I wandered ancient lands to hold just you.
And every single step of the way, I paid.
Every single night and day I searched for you.
Through sand storms and hazy dawns I reached for you.
I stole ten thousand pounds, ten thousand pounds to see you.
I robbed convenience stores coz I thought they’d make it easier.
I lived off rats and toads and I starved for you.
I fought off giant bears and I killed them too.
And every single step of the way, I paid.
Every single night and day I searched for you.
Through sand storms and hazy dawns I reach for you.
I’m tired and I’m weak but I’m strong for you.
I want to go home but my love gets me through.

中文大意:

我走过千万里的路程,只为了能更接近你一些
捕捉空气中每一丝每一缕你的气息,以此确定你的方位
为了将你拥入怀中
翻越每一座高山,穿行神秘的原始大陆
只是为了你

征途中每一个深深的足迹,都是为找寻你而付出的代价
每一个追寻你的黑夜和白天,都只有孤寂与我相伴
闯过掀起狂砂的风暴,拨开清晨的迷雾,
只为了找到你

不惜强掳钱财无数,抢夺便利商店,
只是为了继续寻找你的征程
哪怕是依靠野鼠和蟾蜍果腹
也无法填饱我对你的渴望
就算是和凶猛的棕熊搏斗,我也会毫不畏惧地夺去它的生命,
没有什么能阻挡我向你靠近的步伐

征途中每一个深深的足迹,都是为找寻你而付出的代价
每一个追寻你的黑夜和白天,都只有孤寂与我相伴
即使疲倦了,虚弱得几乎再也没有一分气力
我也会为你而坚强
时常思乡的愁绪几乎将我吞没
但我的爱,却是我追寻你的动力,永不停息

本主题共有 8 条回复 | 回到顶部
#1 - 2008-8-14 08:58
想想 地球
可惜可惜哇 一直没看完这。。
想看 以后。。恩
好听的说~
#2 - 2008-8-14 10:10
奇葩 月球
看過電影版的
話說感覺不大
#3 - 2008-8-14 10:50
巧克力 疯人院
我覺得還是漫畫最好啊QAQ  (這人哭啥...)
不過真的覺得音樂很好~
#4 - 2008-8-14 12:07
软寞 在路上
虫师的曲子嘛````

好喜欢````动画版跟真人版我全看了,好喜欢的一部.

有很多道理在里面.
#5 - 2008-8-14 18:12
巧克力 疯人院
果然我太小還是看不出有啥道理在裡面嗎
#6 - 2008-8-25 16:08
曲终人散 地球
啊....话说我很早以前贴过这歌....那个时候虫师还没有现在这么热
不过我非常喜欢~抽屉原来也写过一篇漫评“虫不知”
写得蛮好的~
#7 - 2012-4-18 14:15
xdcy998 地球
*** 作者被禁止或删除 内容自动屏蔽 ***
#8 - 2012-4-18 14:27
xdcy998 地球
*** 作者被禁止或删除 内容自动屏蔽 ***
关于幸福大街 / 帮助 / 站长博客
Based on Discuz! 5.5.0 | Thanks to Livid and Sai
清除 Cookies - GuaNiu Inc. - Archiver - Mobile
Processed in 0.025713 second(s), 7 queries, Gzip enabled, Time now is:当前时区 GMT+8, 现在时间是 2024-3-19 13:11

http://bbs.guaniu.com
Design by guaniu(at)gmail.com Leeiio chaos made.